Ferestre Trocal

Afișez toate cele 2 rezultate

Fereastra Trocal 76 MD

 Conceptul FINESTRAL pentru fereastra  produsa pe sistemul TROCAL 76 MD  este de a realiza un produs  competitiv ca si pret , care sa atinga standarde de calitate adecvate constructiilor cu inalt grad de izolare termica , tindem sa satisfacem cerintele studiourilor de arhitectura pentru realizarea caselor pasive , sau din clasa energetica A.

Acesta fereastra  in sistemul standard  ofera in configuratia  TOC 76 mm MD + CERCEVEA 85 mm MD + pachet sticla 48 mm (4 solar+4 float + 4 low )  un indice de transfer intre 0,75 – 0,95 W / m²K  in functie de dimensiune , daca  luam in calcul eliminarea armaturii interne  , injectand in loc spuma poliuretan iar statica o realizam cu profile ALUKLIP 3 mm grosime clipsate la exteriorul tamplariei , obtinem o fereastra  cu aspect avangardist , si parametri inbunatatiti cu ~10 % .

VA INVITAM SA TESTATI ACEASTA FEREASTRA PENTRU PROIECTELE DUMNEAVOASTRA.

Fereastra Trocal 70 AD

Ferestrele FINESTRAL realizate din profile TROCAL 70AD au un super raport calitate/pret fiind fereastra cea mai vanduta fereastra in Europa. Trocal fiind un profil care confera calitati deosebite de izolare termica si fonica. Conditiile de fabricatie si controlul exigent al calitatii au permis realizarea unor ferestre durabile, usor de intretinut care prezinta siguranta in exploatare.