Ferestre

Afișez toate cele 9 rezultate

Fereastra Aluplast Ideal 8000

Fereastra Finestral pe sistemul Ideal 8000 este o nouă propunere a companiei FINESTRAL, în care un accent deosebit este pus pe reducerea parametrilor termici şi fonici. Acest lucru a fost posibil datorită măririi adâncimii constructive a profilului până la 85 mm, a sporirii numărului de camere ale profilului PVC şi a celor trei garnituri. Prin folosirea pachetului de sticla TRIPAN acest sistem oferă posibilitatea realizarii unei ferestre recomandata constructiilor din clasa energetica A.

Fereastra Extruplat Spektra 60 sau 70 mm

Ferteastra FINESTRAL realizata din profile EXTRUPLAST de 60 si 70 mm echipata cu feronerie KALE si sticla de 24 mm se doreste a fi o fereastra accesibila din punct de vedere al pretului si in acelasi timp o fereastra de foarte buna calitate. Avantaje vizibilitate maximă și aspect plăcut pentru ferestre de dimensiuni mici. Cu o adâncime constructivă de 60 mm şi un design drept, suplu, uşor de întreţinut, ferestrele din profil Spektra 60 sau 70 cu 4 sau 6 camere permit pătrunderea luminii naturale în interiorul locuinței în cantități mai mari comparativ cu alte profile. Cu Spektra 60 sau 70 – chiar și în cazul ferestrelor de dimensiuni mici – nevoia de iluminare artificială în timpul zilei este redusă iar nivelul de protecție rămâne ridicat.

Fereastra Aluplast Ideal 4000

Fereastra FINESTRAL pe sistemul IDEAL 4000 este realizata cu 5-6 camere de izolare termica cu 2 garnituri de bataie si o adancime constructiva de 70-85 mm, valori de izolare termica foarte bune si indeplinesc inca de acum standardele viitorului.
Sistemele de ferestre din PVC FINESTRAL imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort de locuit sporit si garanteaza satisfactia pe termen lung. IDEAL 4000 ofera sinteza perfecta de tehnologie inovativa a ferestrelor si bucurie de a trai.

Fereastra Salamander 76 StreamLine

Fereastra SALAMANDER STREAMLINE SL76 cea mai vanduta fereastra in Romania.

Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76, este din anumite puncte de vedere unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa. Sistemul pentacameral, cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o excelentă izolare termică, ranforsări din oţel zincat de dimensiuni generoase, asigură stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului.

Fereastra Salamander 92 BlueEvolution

Date tehnice: FEREASTRA PE CARE DAI BANII, NU II ARUNCI

  • Profile cu 6 camere, clasa A ( pereti exterior de minim 3 mm ), produse exclusiv in Germania;
  • 92 mm latime pentru tocul si cerceveaua de fereastra;
  • 126 mm latime pentru cerceveaua de usa cu deschidere exterioara. latimea foarte mare a profilelor va permite fabricarea unor dimensiuni mari de ferestre fara risc de deformare;
  • Profilele sunt armate cu otel zincat de 1,5 mm in cercevea si de 2 mm rectangular in toc;
  • Bagheta de geam rotunjita pentru un design inovator – sticla tripan de 52 mm;
  • 3 garnituri ( interior-exterior ) pentru o etansiezare perfecta.

Fereastra Trocal 76 MD

 Conceptul FINESTRAL pentru fereastra  produsa pe sistemul TROCAL 76 MD  este de a realiza un produs  competitiv ca si pret , care sa atinga standarde de calitate adecvate constructiilor cu inalt grad de izolare termica , tindem sa satisfacem cerintele studiourilor de arhitectura pentru realizarea caselor pasive , sau din clasa energetica A.

Acesta fereastra  in sistemul standard  ofera in configuratia  TOC 76 mm MD + CERCEVEA 85 mm MD + pachet sticla 48 mm (4 solar+4 float + 4 low )  un indice de transfer intre 0,75 – 0,95 W / m²K  in functie de dimensiune , daca  luam in calcul eliminarea armaturii interne  , injectand in loc spuma poliuretan iar statica o realizam cu profile ALUKLIP 3 mm grosime clipsate la exteriorul tamplariei , obtinem o fereastra  cu aspect avangardist , si parametri inbunatatiti cu ~10 % .

VA INVITAM SA TESTATI ACEASTA FEREASTRA PENTRU PROIECTELE DUMNEAVOASTRA.

Fereastra Veka 82

Creşterea permanentă a costurilor implicite încălzirii sau răcoririi unui imobil impun soluţii tot mai eficiente de economisire a energiei. SOFTLINE 82, cel mai modern sistem de tâmplărie termoizolantă de la VEKA, oferă o izolare termică ideală fiecărei clădiri şi aduce, totodată, un plus de confort.

Datorită configuraţiei inovatoare de dispunere a camerelor interioare de izolare, precum şi a sistemului eficient de etanşare, SOFTLINE 82 reduce simţitor consumul energetic al imobilului şi, în acelaşi timp, asigură un climat plăcut în încăpere, indiferent de anotimp.

Fereastra Veka 70

Fereastra Veka 70 AD FEREASTRA FARA COMPROMISURI

SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.

Un sistem de ferestre compatibil din punct de vedere tehnic si economic cu piata europeana.

Destinat export.

 

Fereastra Trocal 70 AD

Ferestrele FINESTRAL realizate din profile TROCAL 70AD au un super raport calitate/pret fiind fereastra cea mai vanduta fereastra in Europa. Trocal fiind un profil care confera calitati deosebite de izolare termica si fonica. Conditiile de fabricatie si controlul exigent al calitatii au permis realizarea unor ferestre durabile, usor de intretinut care prezinta siguranta in exploatare.